[SailfishDevel] Sailfish X does not pair with HFT/HSP systems (Former: [Reminder] Sailfish OS, Open source community collaboration meeting on November 15th 2017 at 09:00 UTC)

Harald Schmitt linux at hschmitt.de
Sat Dec 2 19:58:51 UTC 2017


Am 02.12.2017 um 16:47 schrieb Adam Pigg:
> I enabled only hfp_ag_bluez5, and it sort of works, but isnt perfect.
>
> It seems like after the first call/use ... it no longer works
> correctly.  A subsequent call doesnt get any audio, and, more
> annoyingly, there is crackling over the car kit, even when no calls
> are happening.
That sounds promising. imho the problems  are mainly located in pulseaudio.
>
> On Sat, 2 Dec 2017 at 07:02 deloptes <deloptes at gmail.com
> <mailto:deloptes at gmail.com>> wrote:
>
>     Harald Schmitt wrote:
>
>     > yes, hfp_ag_bluez5 is the one that has to be enabled, which
>     actually is
>     > in sailfishX release.
>     > So from ofono side I would say everything is fine.
>
>     Harald,
>     I do not see the HFT AG in Sailfish X. I do not think this is the only
>     problem.
>     If it were enabled, it would be visible, but I wait for the howto, to
>     inspect the logs.
>
>     regards
>
>     _______________________________________________
>     SailfishOS.org Devel mailing list
>     To unsubscribe, please send a mail to
>     devel-unsubscribe at lists.sailfishos.org
>     <mailto:devel-unsubscribe at lists.sailfishos.org>
>
>
>
> _______________________________________________
> SailfishOS.org Devel mailing list
> To unsubscribe, please send a mail to devel-unsubscribe at lists.sailfishos.org


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.sailfishos.org/pipermail/devel/attachments/20171202/1860113f/attachment.html>


More information about the Devel mailing list