[SailfishDevel] Error starting VM

kim at foder.dk kim at foder.dk
Mon Feb 16 11:08:39 UTC 2015


> That pane is greyed out in Virtualbox, for me. :-/

The SDK must not be started, you cannot change the settings while the image are running!

/Kim

> Hi,
> That pane is greyed out in Virtualbox, for me. :-/
> 
> On 16/02/15 10:58, Chris Walker wrote:
> > On Mon, 16 Feb 2015 11:16:53 +0100
> > kim at foder.dk wrote:
> >
> >>> This application failed to start because it could not find or load
> >>> the Qt platform plugin "xcb".
> >>
> >> I had this problem too, I think I had to disable something on the SDK
> >> in VirtualBox, I'm not sure but I think it was VT-x/AMD-V under
> >> system / acceleration.
> >
> > Thanks.
> >
> > I've unticked that in the Emulator and that now runs.
> > _______________________________________________
> > SailfishOS.org Devel mailing list
> > To unsubscribe, please send a mail to devel-unsubscribe at lists.sailfishos.org
> >
> 
> -- 
> Scientific Director, IndieBio Irish Programme
>   Got a biology-inspired business idea that $50,000 -
>   & 3 months in a well equipped lab could accelerate?
>   Apply for the Summer programme in Ireland:
>   http://indie.bio/apply-to-ireland
> Twitter:  @onetruecathal
> Phone: +353876363185
> miniLock: JjmYYngs7akLZUjkvFkuYdsZ3PyPHSZRBKNm6qTYKZfAM
> peerio.com: cathalgarvey
> _______________________________________________
> SailfishOS.org Devel mailing list
> To unsubscribe, please send a mail to devel-unsubscribe at lists.sailfishos.org


More information about the Devel mailing list