[SailfishDevel] No RPM built ?

Peter Pykäläinen peter.pykalainen at gmail.com
Tue Dec 2 21:48:23 UTC 2014


Deploy by building fails for me too. Always has.
If you are able to deploy to phone then you have the RPM on your disk too.

// Peter Pykäläinen
2.12.2014 23.31 kirjoitti "Franck Routier (perso)" <alci at mecadu.org>:

>  Hi,
>
> Le 02/12/2014 21:00, Kimmo Lindholm a écrit :
>
>  Hi,
>
>
>
> https://gitorious.org/mkpokerplanning/mkpokerplanning/ ?
>
> Yes, this is my project ! :-)
>
>
>
> Try to close project, delete .pro.user, delete build- dir, reopen project,
> Reconfigure it.
>
> then hit deploy.
>
> Ok, I did this, and redefined my (physical) Jolla in the armv7 target.
> Then using deploy as RPM package, I had an error regarding the icons path...
>
>
>
> deployed for me (after adding / after %{_datadir} in yaml)
>
> - '%{_datadir}/harbour-mkpokerplanning'
>
> - '%{_datadir}/harbour-mkpokerplanning/languages'
>
> - '%{_datadir}/icons/hicolor/86x86/apps'
>
> - '%{_datadir}/applications'
>
> well, that's right, thanks. A / was missing after %{_datadir}
>
> But there is still a point: if I "deploy by building an RPM package", it
> fails to create the RPM. Only when I deploy as RPM package (on the real
> Jolla that I re-configured) does it create the RPM...
> Well, that's fine for me for now (I have my RPM I can submit to the
> harbour), but it is still strange... (notice I am using QtCreator 3.1.2,
> maybe that's the problem ?)
>
> Thanks a lot for your time.
>
> Regards,
> Franck
>
>
> _______________________________________________
> SailfishOS.org Devel mailing list
> To unsubscribe, please send a mail to
> devel-unsubscribe at lists.sailfishos.org
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.sailfishos.org/pipermail/devel/attachments/20141202/6f6e11b8/attachment-0001.html>


More information about the Devel mailing list